Car force Group tehoa autoon

Auton optimointi Pori Avattu

Mitä auton optimointi tarkoittaa?


Sillä tarkoitetaan auton (moottorin) tietokoneen uudelleen säätämistä, jolla saavutetaan parempi hyötysuhde.

Lisää vääntöä (Nm)
Pienempi kulutus (L/km)
Lisää tehoa (hp, kW)

Auton optimointi suoritetaan lähes kaikkiin autoihin diagnostiikkapistokkeen kautta. Joissakin tapauksissa ohjainlaitteen päivitys vaatii ECU:n irroittamisen autosta. Tämän vuoksi hinta on hieman korkeampi. Pyytämällä tarjouksen saat tietää hinnan omaan autoosi.

Laadukkaat Porin Woimalaitos ohjelmat pitkällä kokemuksella.

Asentamamme ohjelmistot ovat yli 10 vuoden kokemuksen tulos ja onkin markkinoiden laadukkaimmat ohjelmistot. Ohjelmat eivät ole bulkkitavaraa vaan jokainen ohjelma käsitellään käsin. Tästä syystä voimmekin tarjota 100% tyytyväisyys takuun ohjelmien toiminnalle..

Porin Woimalaitos Asentaa optimoidun, omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla. Kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Tietoa optimoinnista

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä adaptoidaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Joissakin malleissa on myös mahdollista ostaa erillinen vaihteiston ohjelmointi mikä muokkaa vaihtonopeutta ja aikoja jne. Esim BMW XHP ja VAG DSG vaihteistosoftat moottorin optimoinnin yhteydessä 200€

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Pirkanmaan Woimalaitos-viritysohjelmat ovat ehdottomalla tinkimättömyydellä tehtyjä erittäin laadukkaita moottorinohjausohjelmia. Vahvan moottoritekniikan tuntemuksen myötä moottorista puristetaan suurin mahdollinen teho asettamatta moottorin kestävyyttä riskinalaiseksi. Kellokosken Woimalaitos ei koskaan poista tai vähennä moottorinohjauksen sisältämiä moottorin suojaustoimintoja. Ohjelmamme ovat täysin yhteensopivia nykyisten dieselmoottorien ns saastelaitteiden kuten DPF & EGR kanssa eikä niiden poisto ole ohjelmoinnin edellytys. Ohjelmointimme ei myöskään lyhennä ko laitteistojen elinikää. Esimerkiksi monista EURO 6 autoista EGR poistolla aiheutetaan monia uusia ongelmia. Moottori ei enää lämpene käyntilämpöiseksi mistä johtuen moottorin kuluminen nopeutuu huomattavasti. Start & Stop lakkaa toimimasta sekä DPF huoltopoltto saattaa olla mahdoton suorittaa joka johtaa kalliin suodattimen ennenaikaiseen tukkeutumiseen.

Nykyisessä "lastutusten" ja "optimointien" viidakossa on tarjolla monenlaisia tuotteita. Pirkanmaan Woimalaitos tuotteet ovat aina tehty markkinoiden parhaimmistoon kuuluvalla tuotekehityksellä.
autoon

Auton optimoinnin hinta

Lastutus lähes kaikkiin merkkeihin ja malleihin. 
Kysy avajaisten Tarjous!
Hyödyt:
- Säästöä polttoaineenkulutukseen
- Moottorin vääntöalue paranee
- Vähemmän vaihteiden vaihtoa
- Parempi kierrosherkkyys
- Kiihtyvyys paranee
- Ohitustilanteet helpottuvat
- Ajomukavuus paranee
Digimediat.fi - mainostoimisto Joensuusta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram