Car force Group tehoa autoon

Auton optimointi Jyväskylä

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös optimoinnilla ja sitä kutsutaankin myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä.

Jyväskylän Woimalaitos Asentaa optimoidun, omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Tulemme luoksesi ja teemme asennuksen siellä missä autosi on. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla. Kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi. Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

Tietoa optimoinnista

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä adaptoidaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

Joissakin malleissa on myös mahdollista ostaa erillinen vaihteiston ohjelmointi mikä muokkaa vaihtonopeutta ja aikoja jne. Esim BMW XHP ja VAG DSG vaihteistosoftat moottorin optimoinnin yhteydessä 200€

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!!

Jyväskylän Woimalaitos-viritysohjelmat ovat ehdottomalla tinkimättömyydellä tehtyjä erittäin laadukkaita moottorinohjausohjelmia. Vahvan moottoritekniikan tuntemuksen myötä moottorista puristetaan suurin mahdollinen teho asettamatta moottorin kestävyyttä riskinalaiseksi. Kellokosken Woimalaitos ei koskaan poista tai vähennä moottorinohjauksen sisältämiä moottorin suojaustoimintoja. Ohjelmamme ovat täysin yhteensopivia nykyisten dieselmoottorien ns saastelaitteiden kuten DPF & EGR kanssa eikä niiden poisto ole ohjelmoinnin edellytys. Ohjelmointimme ei myöskään lyhennä ko laitteistojen elinikää. Esimerkiksi monista EURO 6 autoista EGR poistolla aiheutetaan monia uusia ongelmia. Moottori ei enää lämpene käyntilämpöiseksi mistä johtuen moottorin kuluminen nopeutuu huomattavasti. Start & Stop lakkaa toimimasta sekä DPF huoltopoltto saattaa olla mahdoton suorittaa joka johtaa kalliin suodattimen ennenaikaiseen tukkeutumiseen.

Nykyisessä "lastutusten" ja "optimointien" viidakossa on tarjolla monenlaisia tuotteita. Pirkanmaan Woimalaitos tuotteet ovat aina tehty markkinoiden parhaimmistoon kuuluvalla tuotekehityksellä.
autoon

Auton optimoinnin hinta

Alkaen 290€ Avajaisten tarjous!
Kysy Tarjous!
- Säästöä polttoaineenkulutukseen
- Moottorin vääntöalue paranee
- Vähemmän vaihteiden vaihtoa
- Parempi kierrosherkkyys
- Kiihtyvyys paranee
- Ohitustilanteet helpottuvat
- Ajomukavuus paranee
Digimediat.fi - mainostoimisto Joensuusta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram